Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Egészség és balesetbiztosítások

Magán egészségbiztosítás és balesetbiztosítások

Magánklinikai szolgáltatás

Magán egészségbiztosítás

A Generali Egészségprogram lehetővé teszi, hogy élménnyé váljon az egészségünk megőrzése és megnyugtatóvá az ellátás. Egy olyan helyen, ahol Ön az első – mind a váróban, mind a rendelőben. Egy olyan helyen, ahol a várakozás fogalmát a törődés váltja fel. Törődés, melyben érzi, hogy minden Önért történik. Egyszerűen minőséggel.

 • Nem kell felesleges időt és energiát áldoznia arra, hogy megtalálja a megfelelő orvost és ellátást, így teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálhat.
 • Szakszerű betegellátásban részesülhet, szép környezetben.
 • 24 órában elérhető egészségügyi tanácsadás, betegútszervezés a Generali Medi24 keretében.
 • Nincs várólista és hálapénz.
 • A lehetséges szűrővizsgálatok előre tervezhetőek, ami segíthet megelőzni a komolyabb betegségek kialakulását.
 • Négy különböző csomagból választhatja ki a megfelelő szolgáltatásokat.

Mi a magán egészségbiztosítás?

Nem kell vizsgálatonként fizetni a magánorvosi-ellátásért, a biztosítási díjért (havi, negyed-, fél- vagy éves díjfizetés lehetséges) legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhet – akár 5 éves árgaranciával – pontosan ezért a Generali egészségprogram árak rendkívül kedvezőek.

A program céges szerződésként is indítható, mely jelentős költségmegtakarítást eredményez:

 • Fenntartható munkahelyet teremt, ahol fontosak a munkatársak, így növeli a lojalitást és a megbecsülésérzést.
 • Piaci előnyhöz juthat az a munkáltató, aki gondoskodni tud dolgozói egészségéről.
 • Betegség esetén a gyorsabb ellátás miatt, kevesebb a betegszabadságon töltött idő, azaz csökkennek a munkáltatói többletköltségek, mint pl. a táppénz és munkaerőpótlás.
 • Előre tervezhetőek a szűrővizsgálatok.
 • Nincs várakozás, sem várólista.
 • Gyors és egyszerű szerződéskötés.

Generali private care csomagok:

Egészség és balesetbiztosítások

Ne csak vagyontárgyait biztosítsa, a munkatársak egészségének védelme is elengedhetetlen! Ezzel az eredményt, így a profitot is biztosítja.

Újdonság: COVID-19 szűrés a magán egészségbiztosítás keretein belül

A járványügyi helyzetre tekintettel vállaljuk egy elvégzett COVID-19 szűrővizsgálat költségének megtérítését az alábbiak szerint:

A COVID-19 szűrővizsgálatot a biztosítás tartama alatt maximum 15.000 Ft összegig finanszírozzuk utólagosan benyújtott számla ellenében.
A szűrést 1 alkalommal lehet igénybe venni a veszélyhelyzet ideje alatt. Elvégzését egyénileg, saját szervezésben kell megoldani, a Generali Medi24 segítségképpen tájékoztatást tud nyújtani azon klinikákról, ahol a teszt elérhető.
A számla befogadásával kapcsolatban a Medi24 pontos tájékoztatást nyújt.

Felhívjuk figyelmed, hogy bármely COVID-19 szűrővizsgálat a biztosított pillanatnyi fertőzöttségi állapotáról ad csak tájékoztatást (negatív, vagy pozitív), így a teszt elvégzését követően továbbra is fennállhat a fertőzés veszélye.

Orvosi tanácsadás koronavírus fertőzés esetén

Koronavírus fertőzés esetén (ha otthonában gyógyul a biztosított) a Generali Medi24 orvosai telefonos tanácsadást nyújtanak a tüneti kezelés módszereiről. A biztosítottnak nincs más dolga, mint felhívni a Generali Medi24-et, az orvos rövid időn belül visszahívja és megbeszélik a felmerülő orvos szakmai kérdéseket. A biztosító a biztosítás alapján finanszírozza a telefonos tanácsadás költségeit. Ha további információra van szükséged, bátran keress fel engem!

Telefonos konzultáció a magán egészségpénztár részeként

Ügyfeleink védelme érdekében a járványügyi helyzetre való tekintettel szolgáltatási körünket az alábbi kiegészítő szolgáltatással bővítettük a Generali Company Care és Private Care biztosítások esetében. Szolgáltatásunk az összes kínált csomagban elérhető.

Fontos, hogy akut esetben a járóbeteg-ellátások jelentős része továbbra is elérhető egészségügyi szolgáltató partnereinknél. A lehetőségekhez mérten a vizsgálatokat az Europ Assistance szolgáltatásszervező megszervezi, az alábbi kiegészítő szolgáltatásokkal pedig reményeink szerint elérjük, hogy a legtöbb esetben megoldást tudunk nyújtani az egészségi problémákra.

Balesetbiztosítás kalkulátor – egészségbiztosítás kalkulátorunkkal kedvező áron biztosíthatja egyéni vagy magánbiztosítását.

Kalkulálja ki az ön számára legjobban megfelelő egészségügyi biztosítást. Az árajánlat kérők számára további egyedi kedvezményt tudunk biztosítani. Lépjen kapcsolatba velünk ha érdekli a magán orvosi ellátást biztosítására létrehozott generali private care biztosítás.

Kockázat

Éves díj összesen:
Ha többet szeretnél megtudni erről az ajánlatról, akkor töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

Kockázati élet-, baleset- és egyéni egészségbiztosítás

 

Eszébe jutott már, hogy a mindennapok forgatagában a túlhajszoltság, az egészségtelen életmód, a stressz milyen káros hatást gyakorolhat a szervezetére?
Gondolt már arra, hogy egy esetleges betegség vagy baleset miatt hogyan pótolná kiesett jövedelmét?

Megnőtt az egészsége értéke. Ha nem tud dolgozni, akkor akár komoly anyagi hátrányba kerülhet.

Számolt már az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, a hálapénz, az utazás, az esetleges külföldi gyógykezelés vagy beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségeivel?

 • Összeállíthatja, hogy pontosan milyen kockázatokra szeretne biztosítást kötni: csak azért fizet, amire valóban szüksége van.
 • Keresőképtelenségi szolgáltatás választásával baleset vagy betegség esetén az adott időre járó táppénzt kiegészítheti, így pótolva kieső jövedelmét és javítva életminőségét.
 • Kritikus betegség diagnosztizálása esetén a biztosított kérésére – előrehozott szolgáltatásként – kifizetjük a halál esetére vonatkozó biztosítási összeget, amelyet akár a gyógykezelésére is fordíthat.
 • Váratlan tragédia ellenére is megőrizheti a családja az életszínvonalát, így biztonságban tudhatja szeretteit.
 • Hitelfedezetként is használható.
 • Pénzügyi segítséget kaphat a leginkább félt betegségekkel vívott küzdelemben, lehetőséget adva a magasabb színvonalú egészségügyi ellátásra, azt követően pedig esélyt a mindennapi életbe való visszatérésre.
 • Daganatos betegség gyanúja esetén a diagnózis mielőbbi felállításában is segítséget nyújt a diagnosztikai szolgáltatás.

Kármentességi bónusz: a befizetett díj 20%-a visszajár! Minimum 10 éves szerződés esetén – ha nem történt kárkifizetés, emellett a biztosítási összeget sem csökkentette – lejáratkor az addig befizetett díjak 20%-át visszafizetjük Önnek.

Családi egészségbiztosítás – Családi élet és balesetbiztosítás

Kényelmes: egy ajánlat, egy kötvény és az egész család biztonságban tudható!
Már két biztosított esetén lehetőség van plusz kedvezmény elérésére.

Rugalmas: mert nem csak családtagokra köthető (pl. élettársi viszony is elegendő).

Egyedi: mindenkire, személyre szabottan választhatók a kockázatok, így egy szerződésen belül mindenki megtalálhatja azt, amire a leginkább szüksége van.

Ingyenes Gyermek balesetbiztosítás

A Magyar Állam képviseletében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2018. január 1. napjától 2019. december 31. napjáig terjedő időtartamra a Generali Biztosító Zrt.-vel kötött szerződést annak érdekében, hogy az Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003.(VIII.14.) Kormányrendeletnek megfelelően biztosított korosztályba tartozó személyek a 3. életévük betöltésének napjától 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesüljenek.

BIZTOSÍTÁSI ESEMÉNY – BIZTOSÍTÁSI ÖSSZEG

 • Csonttörés esetén 3000 Ft
 • Baleseti halál esetén 200 000 Ft
 • Balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén:
  • 1-9% mértékig 3.000 Ft
  • 10-29% mértékig 50.000 Ft
  • 30-100% mértékig 300.000 Ft biztosítási összegnek az egészségkárosodás (rokkantság) fokával megegyező százaléka

Gyerekbiztosítás: Generali tanulóbiztosítás

Gyerekbiztosítás

Szimba tanuló-balesetbiztosítás

A baleseteket megelőzni nem tudjuk, de segítünk a gyógyulás esetenkénti magas költségeinek viselésében. A Szimba tanulóbiztosítást ajánljuk minden oktatási intézménynek, óvodáknak, általános és középiskoláknak. Ajánlattevő lehet az oktató-nevelő intézmény, az intézmény fenntartója, vagy az a társadalmi szervezet, amely a létesítő okiratában rögzített tevékenysége vagy szervezete alapján az oktatási intézményhez kapcsolódik.

Miért érdemes Szimbát kötni?

A Balogh család két gyönyörű és okos gyermekkel büszkélkedhet: Anna 10, Péter pedig 18 éves. Mindketten rendszeresen sportolnak, és aktívan részt vesznek osztályuk életében. A kisebbik egy osztálykiránduláson megcsúszik, és eltöri a lábát. Szerencsére a tanév kezdetekor, amikor megkapták az iskolában az első szülői értekezleten a Szimba Kalauzt, mindkettőjük számára Szimba biztosítást kötöttek, így Anna sérülése után fizet a biztosító.

 • térítés csupán évi 1000 Ft-os díjért
 • szolgáltatást nyújt többek között a kiemelt gyerekbetegségekre, égésre, csonttörésre kullancscsípésre, mérgezésre, kórházi napi térítésre stb.
 • a baleseti költségtérítés keretében megtéríti a gyógyászati segédeszközök, mentési/szállítási költségeit, a rágásfunkció helyreállítása érdekében a megsérült fog, műfog, korona, híd baleset miatt szükséges javításának költségét, a biztosított kísérője kórházi tartózkodásának költségeit is
 • széles körű a biztosítási védelem, magas biztosítási összegű szolgáltatásokat nyújt, és mindezek mellett kedvező a díj
 • nyári „áthidaló” ingyenes biztosítást kapnak azok, akiknek még nincs biztosításuk, de az adott év áprilisában-júniusában, a beiratkozáskor befizetik az adott év szeptember 1-től kezdődő (és a következő év augusztus 31-ig terjedő időszakra szóló) Szimba balesetbiztosítás díját
 • bármely időpontban új biztosított léphet be a szerződésbe
 • ügyfélbarát, gyors és megbízható a kárrendezés, tapasztalt munkatársakkal
 • a Szimba több mint 10 éve bevezetett, tradicionális, piacvezető termék (Sünitől a Szimbáig)
 • jól kiegészíti a minimális szolgáltatást nyújtó államilag finanszírozott balesetbiztosítást

Extrém sportok balesetbiztosítása:

Extrém sport biztosítás

Zsolt szenvedélye a sziklamászás, amikor teheti, elutazik, hogy kedvenc hobbijának hódoljon. Egy alkalommal rosszul rögzíti magát, a mélybe zuhan, így láb- és kartörést, illetve zúzódásokat szenved. Extrém sport balesetbiztosításának köszönhetően a biztosító kifizeti a műtétet és a kórházi ellátást, emellett a csonttörés és a kórházban töltött napok után is térít.

Veszélyes sportok biztosítása:

bázisugrás, ejtőernyőzés, falmászás, félkezes és nyílt tengeri vitorlázás, hegymászás és sziklamászás az V. foktól, hőlégballonozás, jet-ski, vízisí, magashegyi expedíció, mélybe ugrás (bungee jumping), műrepülés, paplanernyőzés, rally, roncsautó (auto-crash) sport, sárkányrepülés, vadvízi evezés.

Biztosan Ön előtt is ismert, hogy 2007. január 1. óta – a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. LXXXIII. törvény (Ebtv) módosítása miatt – a különösen veszélyes (extrém) sporttevékenységet űző személyek elesnek a kötelező egészségbiztosítás ingyenes egészségügyi szolgáltatásaitól (vagyis fizetniük kell az egészségügyi ellátásokért), ha az extrémsport tevékenység közben sportbalesetet szenvednek.

Milyen sportok tartoznak a különösen veszélyes sportok közé:

 • Barlangászat
 • Bázisugrás
 • Ejtőernyőzés
 • falmászás
 • Félkezes és nyilttengeri vitorlázás
 • Hegymászás és sziklamászás V foktól
 • Hőlégballonozás
 • Jet-Ski
 • Vizisí
 • Magashegyi expedíció
 • Mélybe ugrás (Bugee jumping)
 • Műrepülés
 • Paplanernyőzés
 • Rally
 • Roncsautó (auto-crash) sport
 • Sárkányrepülés
 • Vadvízi evezés

Gyermekeim biztonsága:

Milyen előnyök származnak a balesetbiztosítás megkötése esetén?

 • Nem kell lemondania szenvedélyéről a biztonsága érdekében, hiszen egy esetleges, extrém sport közben bekövetkező baleset esetén szolgáltatást nyújtunk Önnek!
 • A TB a sürgősségi beavatkozáson kívül nem támogatja az extrém sport közben történt sérülések ellátását. A biztosításunknak köszönhetően azonban anyagi segítséget kap, így nem marad egyedül a bajban.
 • A szolgáltatás ára elenyésző egy baleset miatt fizetendő kórházi, orvosi költségekhez képest (biztosítási szolgáltatási csomagtól függően az éves bérlet ára 69 Ft vagy 96 Ft / nap / fő).
 • Nemcsak a balesetre, hanem az azt követő rehabilitációs időszakra is térítünk.
 • Súlyos baleset esetén szolgáltatásunkkal javíthatja életminőségét, a korszerű, de drága gyógyászati eljárások és segédeszközök elérhetővé válnak.
 • Nincs egészségügyi kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat.
 • A biztosítás 24 órás biztosítási védelmet nyújt, ami várakozási idő nélkül, már a szerződés megkötésének másnapjától él.
 • Külföldön történt balesete esetén, a hazaérkezést követően a már Magyarországon igénybe vett ellátások költségeit is téríti a biztosító.
 • 24 órás segítségnyújtó szolgálattal állunk rendelkezésére a Europ Assistance Magyarország Kft. közreműködésével.

Magán egészségbiztosítás árak 2020-ban:

Generali egészségbiztosítás kiterjedt biztosítási csomag. Két csomag választható. Legyen szó egyéni vagy családi egészségbiztosításról segítünk eligazodni és kiválasztani a Önnek megfelelő csomagot:

 • Alap csomag és
 • Extra csomag

generali egészségbiztosítás árak

Egészségbiztosítási csomagok összehasonlítása

ÉVES BÉRLET TÍPUSÚ TERMÉKÜNK HATÁROZOTT IDŐRE, EGY ÉVRE SZÓL. Éves bérlet választása esetén a biztosított a biztosítás kezdetétől számítva egy éven keresztül biztosítási védelemben részesül az extrémsport tevékenység idejére. Egyéni és csoportos formában is megköthető (a csoportos 2 főtől).

CSOPORTOS NAPIDÍJAS TERMÉKÜNK akkor köthető meg, ha a csoport létszáma legalább 5 fő. A biztosítás tartama 1-30 nap lehet. Az extrémsport balesetre vonatkozó biztosítási védelem kizárólag a kötvényen megjelölt időtartamra (kezdettől a lejáratig) vonatkozik.

Kollektív személybiztosítás
A kollektív személybiztosítás nem ismeretlen fogalom a vállalatok életében.
A Pajzs munkáltatói élet-, egészség- és balesetbiztosítás segítségével munkáltatóként széles körű védelmet és anyagi segítséget nyújthat alkalmazottainak különböző váratlan események (balesetek, betegségek) bekövetkezése esetén. Ráadásul a munkahelyen és a munkából vagy munkába járás közben történt balesetek jelentős része munkabalesetnek minősülnek, amelyek komoly anyagi kockázatot is jelenthetnek. Ezek sok esetben könnyebb sérüléssel, de olykor komolyabb, esetleg maradandó egészségkárosodással vagy halálos kimenetelű eseménnyel is végződhetnek, amelyre a Generali Pajzs biztosítása rész- vagy teljes megoldást biztosít.

Az egyik legvonzóbb előnye, hogy az adózási változások ellenére lehetőség adódik adómentes változatra is. Ezen túl a legfontosabb érvek:

 • Alkalmazott vagy az alkalmazott családját kompenzálhatja egy baleset esetén csökkentve ezzel az esetleges munkaügyi per kockázatát.
 • Nem szükséges minden esetben megnevezni a biztosítottakat, és ebben az esetben egészségügyi nyilatkozatra sincs szükség.
 • A cég – erre vonatkozó megállapodás esetén – anyagi kompenzációhoz juthat a kieső munkaerő miatt.
 • A munkából betegség vagy baleset miatt kieső dolgozó pótlása esetén felmerülő költségek (pl. munkaerő-kölcsönzés, fejvadász díja, határidőből való kicsúszás miatt felmerülő kötbér) mértéke csökkenthető.
 • A betegszabadság miatt fizetett juttatások, adók és járulékok mértéke csökkenthető.
 • Alkalmazottak lojalitását növelheti a cég felé (gondoskodóbb munkahely érzését erősíti).
 • A területi hatály az egész világra kiterjed (kiegészítése lehet az utasbiztosításnak).
 • Nem csak a munkahelyen, hanem az oda-vissza vezető útvonalon történt munkabalesetekre is fedezet nyújt.
 • A különböző munkavállalói csoportok részére, különböző biztosítási szolgáltatásokat állíthatunk össze, ezáltal a biztosítás testre szabható.

A Pajzs kollektív személybiztosításai védelmet kínálnak az alábbi területeken:

 • Pajzs – munkáltatói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás – természetbeni juttatásként, vagy cafeteria elemként nyújt biztosítási védelmet a munkavállalók számára.
 • Pajzs – sportolói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás – biztosítási védelmet nyújt a rendszeres sporttevékenységet végző (sportegyesületi, sportköri tagként) sportolók részére.
 • Pajzs – rendezvényekre vonatkozó balesetbiztosítás – a sokféle kulturális eseményen résztvevők vagy fellépők részére nyújt védelmet.
 • Pajzs – belépőjegybe épített balesetbiztosítás – az intézmény szolgáltatását igénybevevő vendégek bizalmát növeli az előrelátó gondoskodás.
 • Pajzs – járműben utazók balesetbiztosítása – az utazás résztvevői részére megnyugtató háttérbiztonságot nyújt.

Vállalati – céges egészségbiztosítás:

Company Care egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás

Legfőbb előnye, hogy munkatársaiknak az egészségére vigyáz, amely nagyban befolyásolja a cégük produktivitását és ezáltal a profitját is. A magánegészségügyi csomagokat lojalitás növelő tényezőként is alkalmazhatják, továbbá a toborzás során is mágnesként hat, így vonzóbbá teszik az álláskeresők számára a cégüket.
Napjainkban nagyon drága a betegségek kezelése, ezért előtérbe került, hogy a preventív szűrésekkel minimalizálják a betegségek kialakulását. Így egyrészt nagyobb a gyógyulás esélye, másrészt kevesebb költséget jelent minden fél számára.

Ez a vállalati biztosítás csomagja széles körű gondoskodást nyújt céges juttatásként Ön és munkatársai számára: szűrővizsgálatok, egészségügyi ellátás, összegbiztosítások keretében. Továbbá:

 • fenntartható munkahelyet teremt, ahol fontosak a munkatársak, így növeli a megbecsülésérzést
 • piaci előnyhöz juthat az a munkáltató, aki gondoskodni tud dolgozói egészségéről
 • betegség esetén gyorsabb ellátás várható, azaz csökkenthetőek a munkáltatói többletköltségek, mint pl. a táppénz és munkaerőpótlás költség
 • előre tervezhetőek a szűrővizsgálatok, melyek segítik megelőzni a komolyabb betegségek kialakulását
 • négy különböző csomag közül az egyes dolgozói csoportoknak differenciáltan is választható
 • létszámkedvezmény és egyedi kedvezmények is – pl. meglévő betegségek miatt szükségessé váló egészségügyi ellátásokra is kiterjed, nem alkalmaznak korfát stb. – elérhetőek bizonyos létszám felett

Mind a munkahelyen, mind a magánéletben könnyebb helyt állni egészségesen, így kérjen cégére szabott ajánlatot.

Kérdése van? Mennyibe kerül egy egészségbiztosítás? Hogyan alakulnak a magán egészségbiztosítási árak 2020-ban?

Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy szakértőink pontos tájékoztatást nyújthassanak, és megtalálják a legjobb konstrukciót az Ön igényeinek megfelelően.

Add meg elérhetőségeidet:

Lépj kapcsolatba velem most, vagy add meg elérhetőségeidet!

Kali József

Kali József

Tel.: +36 (20) 922-3909
E-mail: hello@kalijozsef.hu

Örömmel segítek kiválasztani az igényeinek megfelelően a legkedvezőbb egészség- és legjobb balesetbiztosítási lehetőséget!

 

Legújabb kalkulátorunk segítségével előre kiszámíthatja, hogy az ön által preferált biztosítási szolgáltatások mennyibe kerülnek!

Kockázat

Éves díj összesen:
Ha többet szeretnél megtudni erről az ajánlatról, akkor töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

 

Az alábbiak is érdekesek lehetnek:

 • Egészségbiztosítás
 • egészségbiztosítási alap
 • egészségbiztosítás árak 2020
 • egészségbiztosítási járulék 2020
 • magán egészségügyi biztosítás
 • magán egészségbiztosítás
 • egészségbiztosítás magánszemélyeknek
 • kötelező egészségbiztosítás
 • generali egészségbiztosítás árak
 • balesetbiztosítás külföldre
 • biztosítás kamionosoknak
 • egyéni egészségbiztosítás
 • generali lakásbiztosítás csonttörés
 • Egészségbiztosítás kormányrendelet

Örülünk, hogy még itt vagy!

Egy riportot készített velünk nemrég a biztosítómagazin az egészségbiztosítás témájában. Ha elakadtál és még nem léptél velünk kapcsolatba, akkor olvasd el a cikket amiből hasznos tudást szerezhetsz.