Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

KOPOGT BALESETBIZTOSITAS_3

Balesetbiztosítás

Önnek az értéktárgyai vagy az egészsége fontosabb?

 

Tegyük fel, hogy egy garázsban, ahol autóját leparkolta tűz üt ki és az ott parkoló autók bent fognak égni, így az Öné is, benne a laptopjával, az újonnan vásárolt mobiltelefonjával és kedvenc táskájával. Mi tenne ekkor?

 • Életét és egészségét kockáztatva berohanna és megpróbálná menteni a menthetőt?
 • Vagy azt mondaná magának, hogy „autót, laptopot, telefont tudok újra vásárolni, de egészséget nem”.

A mai világban a teljesítmény kényszer miatt kicsit mindannyian a „tűzbe rohanunk”, hiszen a mindennapi életben általában nincs időnk és energiánk az egészségünk megőrzésére. Kicsit mindenkinek fontosabb az anyagi -, mint az egészségügyi biztonság. Egy-egy influenzát egyre többen hordanak ki lábon vagy azért, mert „nincs idejük betegeskedni” vagy azért, mert nem szeretnének kevesebb pénzt hazavinni a betegség miatt.

Mit tenne akkor, ha egy baleset vagy hosszú távú betegség miatt nem tudna dolgozni és pénzt keresni? Hogyan pótolná kiesett jövedelmét? Számolt már az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, a hálapénz, a beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségeivel?

Ember Casco, avagy  Biztosítsa be saját magát is, hogy ha baj van, Önnek csak a gyógyulással kelljen foglalkoznia, az anyagiakkal pedig a biztosítójának!

 

Manapság Ön is könnyedén kiszolgáltatottá válhat az egészségügynek, a kieső jövedelem és a felmerülő költségek pedig anyagi biztonságát veszélyeztethetik. Jobb lenne ezt megelőzni!

Tudta, hogy az emberek autójukra, lakásukra, vagyonelemeikre hamarabb kötnek biztosítást, mint saját magukra? Pedig, olcsóbb egy luxusautó, mint a saját egészségünk! Betegen kevésbé kényelmes még a legdrágább bőrfotel is, mint egészségesen.

A megoldás az Egészség és Balesetbiztosítás, mely több okból is kifizetődő!

 • Magas biztonság jár Önnek, akár már 1-3 ezer Ft-tól is: Már alacsony díjtétel mellett is magas szintű biztosítási csomag jár Önnek!
 • Magas színvonalú egészségügyi ellátás: Biztosítása által megszűnik a várólista, a várakozási idő, a lepukkant kórházi ellátás és helyükbe lép a magas színvonalú egészségszolgáltatás!
 • 20% visszajár a biztosításából: Ha Ön szerencsés, és nem szorul baleseti, egészségügyi ellátásra, akkor biztosítója visszatéríti Önnek hosszú távú biztosítási díja 20%-át.
 • Globális biztonság: Biztosítása az egész világra kiterjed, így nyugodt szívvel utazhat bárhová.
 • Kalkulálható: Személyre szabottan, pontosan meghatározhatja, hogy csomagja mire nyújtson biztosítást és láthatja, hogy mindez mennyibe kerül Önnek.
 • 1 kézben családja biztonsága: 1 biztosítás védheti a családja minden tagját, továbbá külön személyre szabhatja a kockázatokat, így egy szerződésen belül mindenki megtalálhatja azt, amire a leginkább szüksége van, mindezt kedvezményesen!

Az Egészség és Balesetbiztosításának köszönhetően nyugodt lehet afelől, hogy egy esetleges baleset vagy egészségügyi probléma esetén amellett, hogy jó kezekbe kerül és magas szintű ellátásban lehet része, biztosítója megtéríti Önnek a költségeit.

Gyors biztosítási kalkulátorunk segítségével igyekszünk a legjobb ajánlatot adni:

Kockázat

Éves díj összesen:
Ha többet szeretnél megtudni erről az ajánlatról, akkor töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

Utazási során is legyen biztonságban! Lépjen kapcsolatba velünk.

Mire terjedhet ki a biztosítása?

Szakértői segítséget adunk! Kattints

Ön választhatja ki az igényeinek megfelelő és legteljesebb védelmet nyújtó szolgáltatásokat:

Egészségbiztosítás:

 • Különböző egészségügyi ellátásokkal kapcsolatban felmerülő költségek térítése: Kórházi napi ellátásának, műtéti költségeinek térítése, esetleges maradandó vagy kiemelt kockázatú egészségkárosodás (mint pl.: szívinfarktus, rosszindulatú daganatos megbetegedés, stb.) esetén, valamint keresőképtelenség esetén anyagi támogatást nyújt.

Balesetbiztosítás:

 • Balesetből kifolyó események után fizet Önnek a biztosító: Ha Önt esetlegesen baleset éri, akkor biztosítója előre meghatározott, kalkulálható összeggel segíti felépülését, legyen szó akár csonttörésről, baleseti műtétről, égési sérülésről, baleseti kórházi napi térítésről, stb.

Egészségprogram:

 • Egészségével és fenntartásával kapcsolatos magas színvonalú egészségügyi ellátások: Ezentúl nincs várakozási idő, nincs várólista egy-egy diagnosztikai szűrésre, megszűnik az értékelhetetlen kórházi atmoszféra! Legyen szüksége akár fogászati szűrésre, különböző diagnosztikai szűrésekre, terhességgel kapcsolatos szűrésekre és ellátásra, ambuláns műtétekre, stb. egészségbiztosítása mindet fedezi!

Kockázati életbiztosítás:

 • A legrosszabb következményű balesetek esetén is fizet a biztosító, így a család számára, ha lelki segítséget nem is, de anyagi segítséget nyújt a biztosítás.
 • Abban az esetben, ha a biztosítottnak hitelfedezete van és balesetben elhunyt, akkor a visszamaradt részt a biztosító kifizeti, így ez a teher lekerül a család válláról.

Ezen felül még kiterjedhet a biztosítás az extrémsportokra is, melyekre a TB már nem vonatkozik:

 • Ha Ön vagy családja űz valamilyen extrém sportot, legyen szó akár vízisíről, barlangászásról, rallyról, vadvízi evezésről, stb., amire a TB már nem terjed ki, biztosításának köszönhetően nyugodtabban élvezheti extrém hobbiját, a világ bármely táján!

A biztosítása a balesetek megelőzésében nem tud Önnek segíteni, de egészsége megőrzésében és az egészségügyi ellátásának pénzügyi következményeit enyhíteni tudja, ezért mielőbb lépjen velem kapcsolatba, hogy közösen összeállíthassuk az Ön számára legideálisabb biztosítási csomagot!

 

 

Lépj kapcsolatba velem most, vagy add meg elérhetőségeidet!

Kali József

Kali József

Tel.: +36 (20) 922-3909
E-mail: hello@kalijozsef.hu

Egyéb szolgáltatások
Kapcsolódó cikkek