Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Gyors megoldások

Gyors pénzügyi megoldások

Anyagi gondjai, pénzügyi problémái akadtak? Elveszik a bankok, és pénzintézetek rengeteg ajánlatai között?

A legtöbbünk ilyen helyzetben könnyen mérlegelés és megfelelő körültekintés nélkül hoznak meg pénzügyi döntéseket. Ennek könnyen lehet nem kívánatos következménye, pedig a megoldás könnyebb, mint az elsőre gondolnánk.

Pénzügyi és biztosítási szakértőként annak szenteltem az életemet, hogy minél több hasonló helyzetben levő háztartásnak és személynek tudjak segíteni. Immáron közel 25 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezek és jelenleg körülbelül 2000 ügyfelet gazdagítok hasznos tanácsokkal nap, mint nap.

Gyors és azonnali megoldásokat nyújtunk amelyek a jelen orvoslásán túl, stabil és kiszámítható jövőt is biztosítanak!

Nyugdíjbiztosítás

A hosszú távú tudatos megtakarítás egyik legjobb eszköze a nyugdíj biztosítás, amellyel garantálhatjuk, hogy időskorúnkra ténylegesen azzal foglalkozhassunk amivel csak szeretnénk. Mindezt úgy, hogy a felszabadult rengeteg szabadidő, és unokázás mellett nem kell anyagi forrásainkkal foglalatoskodnunk.

Balesetbiztosítás

A biztosítás a balesetek megelőzésében nem tud Önnek segíteni, de egészsége megőrzésében és az egészségügyi ellátásának pénzügyi következményeit enyhíteni tudja. Így Önnek tényleg csak a mihamarabbi felépülésre kell fordítani minden energiáját.

Lakásbiztosítás

Míg régen a lakásbiztosítás csupán az otthona és a benne lévő vagyontárgyainak biztosítását jelentette, addig ma már sokkal tágabb és magasabb szintű ez a biztosítási forma! Azon túl, hogy otthonát és vagyonelemeit ért kár esetén pénzügyi segítséget nyújt a biztosító, még a létével és családjával kapcsolatos károk esetén is számíthat a segítségre!

Lakástakarékpénztár

Akár hiszi, akár nem, de Önnek is lehet hasonlóan egyszerű az otthonteremtés! Tudatos szemlélettel és tudatos tettekkel elérhető, hogy amire eljön az ideje a saját lakása megvásárlásának, addigra meglesz a szükséges tőkéje hozzá!

Nyári utasbiztosítás

Sokan nem veszik komolyan a nyári utazással kapcsolatos veszélyeket, és csak akkor eszmélnek fel, amikor már késő. Egy az Ön igényeire szabott utasbiztosítás gyors és azonnali megoldást nyújthat az ilyen esetek elkerülésére. Globális védelmet, 0-24 órás segítségnyújtást, gyors ügyintézést és kártérítést biztosítva.

Utasbiztosítás

Utazása céljául és módjával mindig a legjobbat választja, tegyen így az utasbiztosításával is! Legyen szó akár üzleti tárgyalásokról, téli síelésről, külföldi munkavégzésről, vagy tanulmányról, mi megtaláljuk az Ön igényeinek legjobban megfelelőt!

Add meg elérhetőségeidet:

Lépj kapcsolatba velem most, vagy add meg elérhetőségeidet!

Kali József

Kali József

Tel.: +36 (20) 922-3909
E-mail: hello@kalijozsef.hu

Kapcsolódó cikkek