Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

UTASBIZTOSITAS_FB_3_OK

Nyári utasbiztosítás

Nyaralása gondtalan élvezete a részletekben rejlik!
AVAGY
Többet érdemel, mint amit egy online kalkulátor nyújtani tud!

NYARALÁS: Néhány nap, ami csak a pihenésről, az élvezetekről és a napsütésről szól, a család vagy a barátok társaságában, egy forró, meseszép tengerparton, vagy egy látványos történelmi városban. Talán így lehetne frappánsan definiálni azt a néhány napot, amit az emberek a legjobban várnak egész évben. A nyaralására mindenki gondosan becsomagol és felkészül minden eshetőségre, hogy semmi ne tudja elrontani a jól megérdemelt pihenést, mégis egy szempillantás alatt összedőlhet az idill, egy esetleges egészségügyi probléma esetén, mint például hirtelen jött fogfájás, rosszullét, napszúrás, medúzacsípés, stb.
Sok online megkötött utasbiztosítás esetén a legrosszabbkor derül ki, hogy a biztosítás nem terjed ki az éppen szükséges egészségügyi vagy baleseti eseményre, így a biztosító nem tudja megtéríteni a külföldi egészségügyi szolgáltatás költségeit és a károsultnak kell mélyen a zsebébe nyúlnia. Pontosan ezért nem hiszek az online kalkulátorok által megkötött biztosításokban, hiszen nem eléggé specifikusak és személyre szabottak. Egy öltönyt vagy blézert is meg lehet vásárolni készen és boltban, de az sosem lesz teljesen személyre szabott, mint egy szabó által, csak Önnek készített ruhadarab. Én ezt a mentalitást követem, így utasbiztosítását az Önhöz és a nyaralási úti céljához igazítom, így a legkedvezőbb, legideálisabb biztosítás védi a jól megérdemelt pihenése közben, mindezt hasonló, vagy kedvezményesebb áron, mint az online kalkulátorok.

Ne kockáztasson egy nem az Ön igényeire szabott online kalkulált utasbiztosítással, inkább tartalmazzon valóban hasznos, megnyugtató, és úti céljához igazított szolgáltatásokat

0-24 órás segítségnyújtás

Ingyenesen segítünk! Kattints!

Éjjel- nappal elérhető, számos nyelven beszélő magyar munkatársaink azonnal intézkednek az Önt ért baj elhárításáról, mérsékléséről, gondoskodnak problémája megoldásáról, továbbá tolmácsolási segítséget nyújtanak, ha szüksége van rá.

A kártérítés gyors utalása: A biztosító bejelentés után közvetlenül rendezi a költségeket az egészségügyi intézménnyel, így Önnek nem jelent plusz anyagi kiadást a külföldi egészségügyi szolgáltatás!

Globális védelem: Az egész világra kiterjed a biztosítása „földön, vízen, levegőben”.

Autósegély szolgálat: Az autó elromlása ne vezessen az utazás elromlásához, hanem gyorsan és szakszerűen érkezzen a segítség.

Poggyászbiztosítás: Ha elvész vagy megrongálódik a poggyásza, gyorsan érkezik az anyagi segítség.

Családi kedvezmény, mert együtt még jobb: 18 éves korig 50%-os kedvezményben részesülnek gyermekei!

Kalkulálható és egyszerű: Kiválaszthatja az úti cél szempontjából az Önnek és családjának legideálisabb utasbiztosítási csomagot, melynél tisztán látható, hogy mekkora összeg, milyen események után jár, továbbá, hogy mindez mennyibe kerül Önnek.

Gyors ügyintézés: Egy utasbiztosítás megkötése teljes körű kiszolgálással is csupán perceket vesz igénybe. Fizethet biztonságos formában akár kártyával is. Irodánk meghosszabbított nyitva tartással áll a rendelkezésére, még a szombati napon is.

Az utasbiztosítási piacon egyedülálló és értékes kiegészítő szolgáltatások

Sztornó biztosítás: Bármikor előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban derül ki, hogy nem tud elutazni, ilyenkor viszont már késő és nem kapja vissza a már kifizetett repülőjegyet, szállást, hajóutat, stb. A sztornó biztosításának köszönhetően ilyen esetben a biztosítója megtéríti Önnek a már kifizetett tételeket.

Terrortámadás: Ha nyaralóhelyén esetleges terrortámadás történik, akkor a biztosítója 5 millió Forintig segíti Önt az evakuálásban és a biztonságos hazaszállításban, valamint az esetleges egészségügyi ellátásban.

Hova utazik? Íme, néhány specifikus csomag, melyek passzolhatnak úti céljához.

Utasbiztosítás tengerparti utazásokhoz: Ha tengerpartra utazik, úti céljához illő kockázatokat tartalmaz a biztosítása. Tehát nincs fölösleges kockázati szolgáltatás, csak amikre egy tengerparti utazása során szüksége lehet, mint például napszúrásból, medúzacsípésből, tengeri sünbe lépésből, stb. adódó egészségügyi ellátásra. Ezen kívül kiterjed a különböző extrém sportnak számító vízi sportokra is, mint pl.: motorcsónakkal vontatott „banán”, „air-chair” és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad, búvárkodás (40 m-ig), kitesurf, windsurf, surf, továbbá kibővül a strandlopás biztosítással és a szállodai, kemping- felelősségbiztosítással.

Air & Cruise biztosítások: Elsősorban repülős, és hajóutakra, egzotikus utakra, vízi sportokra, valamint repülős városlátogatásokra ajánljuk ezt a sokrétű biztosítási csomagot.

Klasszikus utasbiztosítások: Egészségügyi segítségnyújtásra, valamint utazási- és jogvédelmi segítségnyújtásra egyaránt kiterjed, utazzon bárhová a világon, így nem csak egészségügyileg van biztos kezekben, hanem az utazását érintő egyéb ügyekkel kapcsolatosan is.

Tehát, ha többre vágyik, mint egy online kalkulátor által megkötött utasbiztosítás és inkább a személyre szabott lehetőségeket választja, a sok bónusz védelmi szolgáltatással, akkor keressen bizalommal, és segítek az Önnek legideálisabb és legkedvezőbb utasbiztosításának megkötésében!

 

Lépj kapcsolatba velem most, vagy add meg elérhetőségeidet!

Kali József

Kali József

Tel.: +36 (20) 922-3909
E-mail: hello@kalijozsef.hu

Egyéb szolgáltatások
Kapcsolódó cikkek