Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Pénzügyi és biztosítási hírek

VAKÁCIÓ: Milyen utasbiztosítást kössek?

Június 13-án kezdődik a nyári szünet, sokan épp emiatt már elkezdték tervezni nyaralásukat. Legyen szó városlátogatásról, tengerparti üdülésről, vagy egzotikus karibi luxusutazásról, van néhány kérdés, amit mindenkinek fel kell tennie. Mire kell figyeljünk, hogy biztonságos és nyugodt nyaralásunk legyen?

Érdemes gondosan megtervezni az utazásokat és ide sorolom a nyári utasbiztosítást is.

Az utasbiztosítási szerződés egyszeri díjas, a biztosítási díjat azonnal egy összegben kell megfizetni. A biztosító által kiállított kötvény érvényessége az előre meghatározott utazási időtartamhoz igazodik.

eub_teliMit érdemes végiggondolni utazás előtt?

– milyen vagyoni értéket viszünk magunkkal,
– baj esetén milyen színvonalú egészségügyi ellátást várunk el,
– a célországban mekkorák a betegellátási, baleseti költségek,
– milyen életkorúak és egészségi állapotúak vagyunk,
– milyen közlekedési eszközzel és mennyi időre utazunk,
– mennyire tűnik balesetveszélyesnek az utazás, üdülés (városlátogatás, vadvízi evezés).

Ezek ismeretében döntsünk arról, hogy a számos eltérő szolgáltatás közül elég-e egy kevesebb kockázatot felölelő, alacsonyabb díjú biztosítást megkötni, avagy több szolgáltatást és magasabb fedezetet nyújtó módozatot érdemes választanunk. Aki olyan helyre készül, ahol a hazaihoz képest sokszorosába kerül az egészségügyi szolgáltatás, annak érdemes olyan biztosítási módozatot választania, amely magas vagy korlátlan fedezetet nyújt ilyen esetekre. Sportrajongók – amennyiben az alapcsomag nem tartalmazza az emelt szintű kockázatot – normál utasbiztosításuk mellé, pótdíj ellenében több biztosítónál kiegészítő sportbiztosítást is köthetnek, amely fedezetet nyújthat vadvízi evezés, búvárkodás, síelés és más sporttevékenység közben bekövetkezett baleset esetén.

 

Hol kössek utasbiztosítást?

Szakértői segítséget kaphat a legjobb utasbiztosítás kiválasztásához. 22 év tapasztalatával segítünk az utasbiztosítás kiválasztésában. Nálunk nincs aprübetű, minden részletet teljesen átbeszélünk, hogy az ön számára a tökéletes választást megtaláljuk.
Hívjon minket telefonon, vagy küldjön emailt.

Add meg elérhetőségeidet:

Lépj kapcsolatba velem most, vagy add meg elérhetőségeidet!

Kali József

Kali József

Tel.: +36 (20) 922-3909
E-mail: hello@kalijozsef.hu

 

Az alábbiak is érdekesek lehetnek:

Kapcsolódó cikkek