Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Pénzügyi és biztosítási hírek

Magán egészségbiztosítás

Képzeljen el egy olyan világot, melyben nem kell hosszú sorokban, tömött várókban, legyengülve időt töltenie amikor megbetegszik. Nem kell a felülfertőzés súlyos kockázatától tartania sem a zsúfolt rendelőben, a kivizsgálás ideje alatt, sem egy esetleges kórházi ellátás során.

Élje bele magát egy olyan világba, ahol ha baj van, szakszerű segítséget kap várakozás nélkül, nyugodt körülmények közt, hogy Önnek csak a gyógyulásra, felépülésre kelljen koncentrálnia. Elképzelte? Ennél sokkal többet is nyújt Önnek egy:

Magán egészségbiztosítás

A magán egészségbiztosítás belépőt jelent Önnek több magánklinika és magánrendelő ajtaján. A magánklinikai ellátás ugyanis már nem csak a „felső tízezer” privilégiuma, mindenkinek jár a gondoskodás. Persze ezért tenni is kell, de ne gondolja, hogy ez rengeteg pénzbe kerül!
A magán egészségbiztosítási csomagok jóvoltából már mindössze havi néhány ezer forint befektetésével elérheti, hogy ne kelljen aggódnia az állami egészségügyi szolgáltatások minősége, elérhetősége miatt.

Mit nyújt az állami egészségbiztosítás?

Elméletben a társadalombiztosítás jóvoltából (köznapi nevén TB), a Magyarországon jövedelemmel rendelkező, biztosított személyek orvosi ellátását az állam biztosítja – cserébe minden rendszeres jövedelmet TB járulék terhel.

Azonban az egészségügyi ellátórendszer (rendelők, kórházak) túlterheltsége miatt – főként a járvány ideje alatt – a szakemberek igyekezete ellenére sem képes az elvárt minőségben kiszolgálni a pácienseket. Nem beszélve arról, hogy hiába támogatja mind az állam, mind a versenyszféra az egészségügyet, az emberöltőnyi gazdátlanság, lemaradás nem hozható be egyik napról a másikra.

Mi a megoldás, ha Ön mégis a megérdemelt, magas színvonalú ellátásban szeretne részesülni?

Magánklinikák az Ön szolgálatában

A legtöbben a magánklinika szó hallatán, valamilyen luxus intézményre asszociálnak. Ez részben talán igaz is – attól függ, mihez viszonyítjuk az ellátás és az ápolás színvonalát. Egy magánklinika gyakorlatilag ugyanolyan versenyben van a páciensekért, mint a két sarki zöldséges, vagy a közelben működő más szolgáltató. Ezért kénytelenek „egymásra licitálva” plusz kényelmi szolgáltatásokat nyújtani leendő pácienseiknek. Azaz folyamatosan fejlesztik szolgáltatásaikat.

Egy magánklinikán alapvető, hogy a legjobb orvosok, a legmodernebb technikai felszerelések állnak az Ön rendelkezésére. Ahogyan az is, hogy a legkorszerűbb laboratóriumok szolgálják ki ezeket az intézményeket. Mindezt gyorsan, precízen és biztonságosan. Hiszen a legfontosabb az egészség, de az idő mindenki számára pénzbe kerül.

A kényelem sem öncélú és nem csak reklámfogás, hiszen azokban az órákban, napokban amikor Ön egy betegséget kénytelen leküzdeni és visszanyerni egészségét, vitalitását és korábbi Önmagát, akkor egyáltalán nem lényegtelen kérdés, hogy vajon van-e aki segíti Önt ebben a folyamatban, van-e aki kiszolgálja a megfelelő, emberhez méltó módon, kellő figyelemmel.

Mit takar pontosan a magán egészségügyi szolgáltatás?

Egy magán egészségbiztosítás megkötésével Ön bebocsátást nyer a magán egészségügyi ellátások világába. Mit jelent ez pontosabban?

Azt jelenti, hogy amikor Önnek romlik az egészsége, akkor késlekedés és várakozás nélkül fogadja Önt egy kiváló szakember, aki valóban segítséget tud Önnek nyújtani. Azonnal. Magas szakmai és emberi színvonalon, kimagasló körülmények között. Sőt, ennél is többet!

A magán egészségbiztosítások rugalmasak, sokrétűek és személyre szabhatók az Ön személyes igényei, esetleges egészségügyi kockázatai alapján.

Képzeljen el egy világot, ahol az Ön egészségére rendszeres szűrővizsgálatok segítségével a legjobb szakemberek ügyelnek. Én Önnek ez legfeljebb néhány órájába kerül évente. Az egészségbiztosítások ugyanis nem csak akkor segítenek, ha már megtörtént a baj és az Ön egészsége megromlott, vagy megtámadta egy betegség! Egy körültekintően megválasztott szolgáltatás hosszú távon segít Önnek megőrizni egészségét – hiszen ez mindenki érdeke!

Hogyan válasszon magán egészségbiztosítást?

Először is gondolja végig, hogy milyen az életvitele, milyen életmódot folytat, vannak-e egészségügyi kockázatai. Ilyenek lehetnek a betegségekre való hajlam (amit örökölt felmenőitől), vagy a túlzott stressz, a mozgásszegény életvitel, esetleg korábbi betegségek.

Ezek alapján egy tanácsadás keretében tudok Önnek egy személyre szabott magán egészségbiztosítási konstrukciót ajánlani, hiszen ennek a biztosítási módozatnak (ahogyan más biztosításoknak is!) az a célja, hogy az Ön személyes biztonságát szolgálja.

Mit tartalmaz egy magán egészségbiztosítás?

Tartalmazza a személyes gondoskodást, megelőzési programokat, kontrollvizsgálatok elvégzését, amikor Önnek erre szüksége lehet.

Ezen felül természetesen a biztosító térít, amikor Ön kezelés alatt áll valamelyik magán egészségügyi szolgáltató partnerünknél, netán kórházban ápolják egy magánklinikán. A kiválasztott opciók alapján a kezelés költségein felül, Önnek akár a kórházban töltött idejére – amíg nem volt keresőképes – további térítési díjakat folyósíthat a biztosító.

Bevonhatja családtagjait is, köthet az egész családra kiterjedő egészségbiztosítást, így megóvhatja családja egészségét, biztosíthatja számukra is a kimagasló ellátás lehetőségét.

Mit kell tennie, ha szeretne magán egészségbiztosításra váltani az állami helyett?

Nagyon egyszerű: Görgessen lejjebb és töltse ki a visszahívást kérő űrlapot. Adja meg nevét és telefonszámát, hogy felvegyem Önnel a kapcsolatot.

Mi történik ez után?

A következő munkanapon felhívom Önt a megadott számon, egyeztetünk egy időpontot és részletesen átbeszéljük igényeit, élethelyzetét és keresek Önnek egy olyan megoldást, amely minden igényét kielégíti.

 

Ne halogassa a döntést, inkább kérjen időpontot most, egy biztonságos, online konzultációra!

Ne feledje: Az Ön döntése most az egész családjára hatással van!

Lépj kapcsolatba velem most, vagy add meg elérhetőségeidet!

Kali József

Kali József

Tel.: +36 (20) 922-3909
E-mail: hello@kalijozsef.hu

Az alábbiak is érdekelhetik:

Lakásbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás

Kapcsolódó cikkek