Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Pénzügyi és biztosítási hírek

Sokrétű balesetbiztosítás belföldön

Belföldi balesetbiztosítás

Az élet amilyen gyönyörű, olyan kiszámíthatatlan. Egy-egy félrelépés, vagy botlás felboríthatja az egész éves tervezetünket, és füstbe ment tervvé válhat a családi nyaralás, vagy a fizetésemelésért vívott harc a munkahelyen. Marad az pihenés, a gipsz és az ágy. Nem éppen ideális, igaz?

Általános balesetbiztosítás, mint előzékenység

Az a tanácsom, hogy ne bízd a véletlenre azt, hogy az életnek éppen milyen tervei vannak veled és a családoddal. Ha éppen az univerzum el van foglalva mások dolgával és úgy alakul, hogy rosszul ér véget egy-egy kirándulás, akkor legyen mihez nyúlni. A Generali sokrétű balesetbiztosítása számos baleset után nyújt megoldást, így nem fő majd a fejed, hogy milyen tartalékból fedezd a kiadást, ami nem volt bekalkulálva a kirándulásba. Szóba kerülhetnek az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, a hálapénz, a beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségei. Kieső jövedelem mellett pedig nehéz kiegyenlíteni a számlát, ha csak nem voltál 100%-ban tudatos az utóbbi évszázadban és a paplanba varrtad a havi bevételed jelentős részét. Sajnos az emberek nagy része nem ilyen tudatos és autójukra, lakásukra, vagyonelemeikre hamarabb kötnek biztosítást, mint saját magukra.

5 nyomós érv, miért válaszd az Egészség és Balesetbiztosítást:

 • Már egy Netflix, vagy HBO előfizetés havi árából is be tudod biztosítani magad,
 • Ha nem használtad fel a biztosítást, akkor az árának 20%-a visszavándorol a pénztárcádba,
 • A biztosítás nem határol be, így nem kell azt figyelned, hogy milyen országba utazhatsz. A Generali Egészség és Balesetbiztosítás az egész világra kiterjed.
 • A biztosítás nem csak rád, de a családodra is kiterjed, így az izgulás, vagy a gyomorgörcs hamar elmúlik, ha a gyerek éppen vízisíre adja a fejét.
 • Kiszámítható, mivel pontosan tudni fogod, hogy mire kötöttél biztosítást.

Milyen esetekben használható a balesetbiztosítás?

A kialakult vírushelyzet miatt a belföldi utak felértékelődtek, így a család a hosszú, otthon töltött idő után amint teheti, közeli nyaralóhelyet, üdülőparadicsomot vesz célpontba. Nagyon népszerűek a hazai nagy tavak, mint a Balaton, vagy a Tisza-tó. Rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, gondolj csak a vízi sportokra, a csuszamlós partokra, vagy a mega csúszdákra, amit a gyerekek egyszerűen imádnak. A Jetovator, a Flyboard, a WaveJet, a rafting, a búvárkodás vagy a víz alatti biciklizés mind felejthetetlen élményt nyújtanak. Miért is maradnánk ki az újabbnál újabb őrültségekből, ha egyszer ilyen jó? Persze ha nem vagyunk vízi csibék, akkor marad a szárazföld. Sokkal gyakrabban megyünk túrázni és vesszük be a hazai dombokat, hegyeket elemózsiával megpakolt súlyos hátizsákkal. Túrázunk a Bükk-hegységbe és piknikezünk a börzsönyi erdőben. Vigyázzunk magunkra és a családra, figyeljünk oda és ha megtörténik a baleset, reagáljunk gyorsan és legyen a hátsó zsebünkben egy előre megkötött biztosítás, amit elő tudunk rántani.

Ha még nem vagyunk biztosak a dolgunkban és inkább még a meleg otthon biztonságos falai között töltjük a minőségi időt a családdal, akkor vegyük csak a házak kertjében és a játszótereken lefolytatható aktivitásokat. Sütögetés közben a gyerekek szeretik tesztelni, hogy vajon ők lesznek-e a leendő konyhafőnökök, vagy maradnak az asztal túlsó végén. Még ott lehet a trambulin, a mászóka és még a kissé poros görkori is előkerület. Ha szeretnénk bebiztosítani az utódokat ezekre a helyzetekre, több megoldásból is választhatunk. Sőt, egy családi mozi árából fedezhetjük az egész éves biztosítási díjat. Országon belüli kiruccanás idejére mindenképpen ajánlom, hogy kössünk egy belföldi utasbiztosítást a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

A balesetért sajnos nem kell messzire menni. Kevésbé köztudott, hogy a háztartási baleset a leggyakoribb kárforrás. Egy komolyabb égési sérülés vagy egy “egyszerű” csonttörés is komoly gondot okozhat akár hónapokra, ami bizonyos szakmáknál súlyos bevételkiesést jelenthet (pl.: gépjárművezető, rendőr, festő stb.), a gyerekek pedig hosszabb időre kikerülnek az oviból és eltávolodnak a barátaiktól.

Egy egészségkárosodás hosszú évekre is nehézséget jelenthet a családnak, mert azon túl, hogy nem tud pénzt termelni a szülő, magas kezelési költségek és drága gyógyászati segédeszközök okán rövid idő lefolyása alatt kilátástalan helyzet alakulhat ki egyik hónapról a másikra. A rehabilitáció, vagy műtét utáni felépülés is kulcsfontosságú. Ráadásul kérdéses, hogy milyen minőségi életet tud utána élni a sérült. Ebben tud nagy segítséget nyújtani egy minőségi biztosítás. Garantálni tudja, hogy a sérülés után a legjobb kezekbe kerülünk és ezt meg is tudjuk engedni magunknak, hiszen a biztosításunk fedezi azt. Amennyiben nem tudsz eligazodni a biztosítások piacán, úgy keress bizalommal és az igényeidnek, és családod igényeinek megfelelő biztosítást keresünk. Természetesen az ügyintézésben is segítek és végig kísérlek az úton.

Az alábbi baleset biztosítási kalkulátorral kiszámíthatod, hogy mennyibe kerülne a számodra legideálisabb biztosítás!

Kockázat

Éves díj összesen:
Ha többet szeretnél megtudni erről az ajánlatról, akkor töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

Ingyenes gyerekbiztosítás?

Szerencsére már nem csak a mesékben létezik! Az Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003.(VIII.14.) Kormányrendeletnek megfelelően azon magyar állampolgároknak, akik betöltötték a 3. életévüket, 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesülnek.

Biztosítás a fiam/lányom iskolájában?

Az oktatási intézményekben is elérhető biztosítás, ami dedikáltan a gyerekeknek szánt balesetbiztosítás. A Generali Szimba balesetbiztosítása tanulók számára nyújt biztonságot a nap 24 órájában, legyen bármennyire is csalafinta a gyerek. Felkeltette az érdeklődésedet, de szeretnéd konkrétan tudni, mire terjed ki a biztosítás?

6 csomag közül választhatsz, amik a következő balesetek különféle kombinációját rejtik magukban:

 • csonttörés és csontrepedés,
 • szúrt és vágott sérülések,
 • fertőző betegségek,
 • speciális műtétek,
 • égési sérülés,
 • baleseti műtés térítés és kórházi napi térítés,
 • baleseti eredetű maradandó sérülés és baleseti halál.

A biztosításra az a magyar állampolgársággal rendelkező gyerek jogosult, aki nem töltötte még be a 25. életévét és hallgatói jogviszonyban áll – bölcsődébe, óvodába jár, iskolás.

Mi az a kockázati életbiztosítás és miért van rá szükség?

Ha rosszra fordul a helyzet és a földi út véget ér, úgy az elhunyt családja számára egy jelentős összeg kerül átutalásra. A pénz nem minden, és nem enyhíti a fájdalmat, ugyanakkor legalább a kiadásokkal nem kell foglalkoznia a családnak a gyász idején. Ez egyfajta atyai gondviselés. Akkor is gondját tudja viselni a biztosított a családjának, ha már csak lélekben lesz velük. Gesztusnak sem utolsó.

Leggyorsabban online, de személyesen is felveheted velem a kapcsolatot!

 

Lépj kapcsolatba velem most, vagy add meg elérhetőségeidet!

Kali József

Kali József

Tel.: +36 (20) 922-3909
E-mail: hello@kalijozsef.hu

Találjuk meg együtt a számodra legmegfelelőbb csomagot, még mielőtt maratonra adnád a fejed!

Bővebb információ rólam a következő weboldalon olvasható: http://www.kalijozsef.hu/

Az alábbi cikkek is fontosak lehetnek az ön számára:

Kapcsolódó cikkek