Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Pénzügyi és biztosítási hírek

Nyugalom életbiztosítás – Kegyeleti gondoskodás

Nyugalom életbiztosítás – Kegyeleti gondoskodás

KegyeletAz elmúlás az élet része. Ám hiába vagyunk tisztában a ténnyel, elfogadni és feldolgozni nehezen tudjuk. Hozzátartozónk, szerettünk elveszítése nemcsak érzelmileg állíthat megterhelő időszak elé. Megtakarítás híján anyagi gondokkal is meg kell küzdenie az Ön hozzátartozóinak, hiszen a temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik a jövőre racionálisan gondolva, olyan költségekkel is terveznek, mint a temetés.
Azok számára, akiknek esetleg nincsenek közeli rokonaik, akik felvállalnák a végső kiadásokat.
Azoknak, akik egy nem várt időpontban bekövetkező szerencsétlen esemény esetére gondoskodni kívánnak családjuk anyagi biztonságáról, mentesítve őket a hirtelen nagyobb kiadás terhe alól.
Kockázatkerülő ügyfeleknek, akik nem szeretnek a megtakarítások rendszeres lekötésével, befektetésével foglalkozni, de fontos nekik a megtakarítás értékének megőrzése.

Mi az, amiben ez a teljes életre szóló életbiztosítás többet tud nyújtani más gondoskodási formákhoz képest?

Az életbiztosítás alapján fizetendő szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak, így amennyiben a kedvezményezettek név szerint kerülnek megjelölésre, úgy nem kell a – gyakran hosszan elhúzódó – hagyatéki eljárás befejezéséig várni a biztosító szolgáltatására..
A kedvezményezettet a kifizetett összeg után öröklési illetékfizetési kötelezettség sem terheli.
Lehetősége van rendkívüli befizetésre, hogy váratlan helyzetekben is rendelkezésre állhasson egy mobilizálható vésztartalék. Az így elhelyezett megtakarításokra kedvező napi kamatot számítunk, bármikor hozzáférhetőek, a bankbetéthez hasonló módon kezelhetőek.
A teljes tartam alatt garantált kamat kerül évente jóváírásra, az ezen felüli hozamból pedig nyereségrészesedést, illetve hűségnyereséget is fizetünk.

Kérjen tőlünk egy ajánlatot!

Kapcsolódó cikkek