Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Pénzügyi és biztosítási hírek

MDRT Budapesti Csúcstalálkozó 2015

12004759_855139617916766_2931652656682560443_nEgymillió Dolláros Kerekasztal Csúcstalálkozó 2015

Budapesten megrendezére került a második Életbiztosítási Csúcstalálkozó, ahol a közel ezer kivételes képességű életbiztosítási tanácsadó számára, a világ különböző pontjáról érkező kíváló előadók, megosztották titkaikat. A piac sztárjai évek óta az MDRT tagjai.

Az Egymillió Dolláros Kerekasztal (The Million Dollar Round Table – MDRT) a pénzügyi szakértők első független és nemzetközi szervezete a világon. Több mint 31.500 tagja van, amely egy százaléka az összesen 80 nemzet 464 pénzügyi és biztosítási társaságánál dolgozóknak. Az MDRT tagok kivételes szakmai tudásukról, szigorú etikai normáikról, és kimagasló ügyfélkapcsolatukról tesznek tanúbizonyságot. Nemzetközileg elismertek, az értékesítés kiválóságai az életbiztosítási és a pénzügyi üzletágban.

Az Egymillió Dolláros Kerekasztal története

1927-ben 32 kivételes képességű életbiztosítási tanácsadó, akik összesen 1 millió dollár értékben értékesítettek életbiztosításokat, megálmodták, hogy idejük egy részét annak szentelik, hogy fórumokon fogják elősegíteni a kiváló minőségű és professzionális életbiztosítási értékesítést és szolgáltatást. Az alapítók hitték, hogy az értékesítési ötletek cseréje szolgálhat a növekedés alapjául, és ennek függvényében a koncepciójuk a következő volt: “Ha másoknak adsz ötleteket, akkor abból Neked is lesz személyes nyereséged.”

Ez az álom ihlette az Egymillió Dolláros Kerekasztalt, mint független és nemzetközi szervezetet, hogy képviselje a világ legjobb életbiztosítási értékesítőinek és pénzügyi szolgáltatóinak az érdekeit.

Az MDRT pozitív hatású az életbiztosítási és pénzügyi szektorra. Gazdag tradíciói, tagjai tudása fejlesztik az ügyfélkapcsolatok kialakítását, mind a szolgáltatók mind pedig a társaságok vonatkozásában.

Etikai kódex

Az MDRT tagoknak minden esetben tekintettel kell lenniük, alkalmazkodniuk kell és be kell tartaniuk az MDRT Etikai Kódexében foglaltakat. A kódex 7 pontban foglalja össze a szabályokat, amelyek jótékony hatásúak a tagokra nézve, valamint a biztosítási és pénzügyi üzletágra.

Court of the Table and Top of the Table

Az Egymillió Dolláros Kerekasztalnak három szintje van: az alaptagság (Membership), a középső szint (Court of the Table) és a legfelső szint (Top Of the Table). A Court of The Table tagoknak háromszorosan, a Top of the Table tagoknak hatszorosan kell teljesíteniük az alaptagság szintjét. A Top of the Table szint mindösszesen a regisztrált tagok 5 százalékát foglalja magába, 750 tanácsadó illetve pénzügyi tanácsadó társaság képviselteti magát ezen a szinten.

Nagy örömömre szolgál, hogy immár 8. éve a világ legjobb tanácsadói szervezet tagja lehetek és részt vehettem ezen a rendezvényen.

Kapcsolódó cikkek