Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Pénzügyi és biztosítási hírek

Lakásbiztosítás Önre szabva

Miért ajánljuk a Házőrző lakásbiztosítást?

Mert Ön szükségletei szerint választhat a Házőrző lakásbiztosítás Mozaik, Nívó, Extra és Top termék közül, és az alábbi díjengedményekben részesülhet, ha kéri a segítségünket, legyen szó akár meglévő szerződésről:

  • 50 évnél idősebb szerződőinknek 5% díjkedvezmény
  • 65 évnél idősebb szerződőinknek 10% díjkedvezmény
  • Online kötés esetén 5% e-kommunikációs kedvezmény adunk.
  • Fizetési módtól és ütemtől függően akár 12%-ot is megtakaríthat éves díjából.

Házőrző tájékoztató tábl

Ismerje meg a Házőrző lakásbiztosításunkat!

A Házőrző otthon- és életmód-biztosítás esetén Ön négyféle típust választhat biztosítási igényeinek megfelelően: Mozaik, Nívó, Extra és Top biztosításainkat. Mind a négy típus biztosítási védelmet nyújt 21 alapkockázatra, és felelősségbiztosítást is tartalmaz. Alapkockázatok közt található például a tűz, vihar, jégverés, betöréses lopás, vízkár, üvegtörés, árvíz kockázat, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Kiknek ajánljuk a Mozaikot?

Mozaikot azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik saját maguk szeretnének dönteni arról, hogy az alapkockázaton túl milyen további kockázatok ellen védje őket biztosításuk. A Mozaikot választó ügyfeleink 9 csomagbiztosítás, 11 választható biztosítási szolgáltatás és 2 kiegészítő biztosítás közül választhatnak célzottan, és a kiválasztott elemek megkötésével tehetik személyre szabottá biztosítási védelmüket.

Kiknek ajánljuk a Nívót?

Nívó biztosításunkat olyan ügyfeleinknek kínáljuk, akik számára fontos, hogy saját igényeiknek megfelelő legyen a kockázatok köre kialakítva, de emellett igénylik, hogy már a termékbe építve is széles körű védelmet és magasabb szolgáltatási összeget kapjanak.

Kiknek ajánljuk az Extra típust?

Extrát azoknak ajánljuk, akik a termékbe építve teljes körű magasabb szolgáltatási összegű biztosításra vágynak, és csak néhány speciális kockázatról szeretnének dönteni, hogy szükség van- rá, vagy sem. Ilyen például az ÖKO csomag, amelyet ÖKO házban lakó ügyfeleiknek ajánlunk.

Kiknek ajánljuk a Top termékünket?

Nagy értékű ingatlannal és ingósággal rendelkező, gyakran utazó ügyfeleinknek Top biztosításunkat ajánljuk. A Házőrző Top nem véletlenül kapta a nevét. Hiszen nem csak az alapkockázatoknál, vagy a biztosítási csomagokban és kiegészítő biztosításokban megnevesített káreseményekre térít, hanem minden hirtelen bekövetkező, váratlan káreseményre, ami az otthonát érheti, kivéve a biztosítási szerződési feltételekben felsorolt kizárásokat.

Extra és Top termékekhez Utasbiztosítás-t adunk ajándékba.

Kérjen tőlünk egy ajánlatot!

Kapcsolódó cikkek