Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Pénzügyi és biztosítási hírek

Elindult a Generali Mosolyvadász önkéntes program

Elindult a Generali Mosolyvadász önkéntes program

Elindult a Generali Mosolyvadász önkéntes program
Miskolcon és Komáromban szerveztük meg a gyermekotthonokat támogató Generali Mosolyvadász program első olyan eseményeit, melyeken kollégáink is részt vettek önkéntesként. A Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából a két egészségnapon a gyermekotthonok lakói és nevelőik ingyenesen vehettek részt a legfontosabb egészségügyi szűrővizsgálatokon, hogy időben felismerjék az esetleges kezdődő egészségügyi problémákat és háziorvosi tanácsokat kaphassanak az egészségük megőrzéséhez.

Az speciálisan felszerelt szűrőbuszon vérnyomás, vércukorszint- és koleszterinszint mérésre, ortopédiai, szem- és anyajegyvizsgálatra, illetve általános háziorvosi tanácsadásra mehettek a gyermekotthon lakói.

Március végén hirdettük meg Mosolyvadász CSR programunk önkéntes részét, melyre nagy örömünkre 62 munkatársunk jelentkezett. Az újonnan jelentkezett önkéntesek érzékenyítő tréning segítségével ismerkedtek meg a Generali Mosolyvadász kezdeményezéssel, a gyermekotthonok helyzetével és szakmai partnerünkkel, a Fészek Gyermekvédő Egyesülettel Báló Ottília prezentációja során. A rendezvényen bemutattuk az idei évre tervezett önkéntes aktivitásokat, így már a helyszínen jelentkezhettek a lelkes kollégák az egyes programokra, mint például a gyermekotthonokban szervezett szűrőprogramokra, sportnapokra, kirándulásokra.

Kapcsolódó cikkek