Legyen biztonságban: Sí, snowboard, szánkó
Mobil: +36 20 922 3909   Telefon: +36 1 237 0317

Kérdése van? Hívjon!

+36 (20) 922-3909

Vagy keressen e-mailben

Hírek
Felelősek vagyunk a gyermekeinkért

A legtöbb mai gyerek már azelőtt eladósodik, mielőtt egy fillért is keresett volna. Gondoljunk csak a mobiltelefon-számlára, a diákhitelre, a bankkártyákra, amelyek jelentős kiadást jelentenek, holott a gyereknek bevétele még nincs.

Eladósodott nemzedéket nevelünk, mert a legtöbb családban, kisgyermekkorban csupán a pénz ésszerű elköltésére tanítjuk gyermekeinket. Tehát CSAK arra, hogy hogyan kell elkölteni a pénzt. Azonban arról, hogy hogyan kell pénzt keresni és megtakarítani, szó sem esik.

Ezért mielőbbi személetmód váltásra van szükség. Tegyünk meg felnőttként mindent annak érdekében, hogy a körülöttünk lévő kiskorúak tanulhassanak belőle. Ehhez olyan egyszerű pénzügyi tapasztalatokra van szüksége, amelyet minden gyermek akár már kisiskolás korától megszerezhet.

A jelenlegi válság reflektorfénnyel világít rá arra, hogy eladósodás vár gyermekedre, ha nem tanul meg a pénzzel bánni.

A jelenlegi pénzügyi piacon több olyan lehetőség is adódik, amely akár a család egészének nyújt kidolgozott programot. Érdemes egy kicsit mélyebben is belelapozgatni.

Kapcsolódó cikkek

Legyen biztonságban: Sí, snowboard, szánkó

Érvényes a népszerű téli sportokra, eszközökre: síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánozásra, hóraftingra. Most megemelt felelősségbiztosítás limitekkel!